Almussafes no aplicarà la jornada contínua a les escoles després del rebuig de la majoria de les famílies

0
2105
Imatge de la votació al centre l'Almassaf.

En cap de les dues meses electorals instal·lades, una per escola, s’ha aconseguit depassar el percentatge de suport mínim

Finalment, l’horari de les classes de l’alumnat que estudia en els dos centres d’educació infantil i primària situats a Almussafes continuarà sent el mateix el pròxim curs 2022-2023. Aquest dilluns 11 d’abril, els pares, mares i tutors del col·lectiu d’escolars estaven cridats a les urnes per a decidir si es modificava la distribució de les sessions durant la jornada i, després de l’escrutini realitzat en tots dos col·legis, les directores de l’Almassaf i del Pontet han confirmat que no hi haurà canvis donat que ha hagut un 60,8% de rebuig i un 38,65% de suport.

En cap de les dues meses electorals instal·lades, una per escola, s’ha aconseguit depassar el percentatge de suport mínim a la iniciativa que contempla la normativa per a modificar d’aquesta manera l’horari implantat a l’alumnat que continuarà sent de jornada partida.

En el CEIP Almassaf, on van votar 574 pares i mares, la implantació de la jornada contínua va rebre el suport de 313, el 54,5% del total, mentre que 257 es van mostrar en contra, el 44,8%. A més, es van registrar 4 vots nuls.

Per part seua al CEIP Pontet la situació va ser molt diferent, però tampoc es canviarà l’horari. Així van haver 209 vots, dels que es va aconseguir un total de 163 vots a favor, la qual cosa representa un 54,51% dels sufragis -fregant així el 55% dels sufragis afirmatius requerits segons la normativa de la Generalitat- mentre que es van oposar 45, el 21,5%.

Les meses electorals instal·lades per al desenvolupament d’aquesta consulta van romandre obertes fins a les 19 hores i estaven formades per les directores dels centres, la secretària i per tres representants de les famílies.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí