Almanac Teatre Xeraco recapta al voltant de 3.000 euros per a la Campanya Contra la Fam 2020

0
537
Xeraco
Un dels moments de la representació teatral.

El grup de teatre de Xeraco, Almanac Teatre, ha recaptat al voltant de 3.000 euros en el conjunt de les quatre representacions teatrals que ha dut a terme durant les últimes setmanes, en un any molt especial per a l’entitat que celebra el seu XXV aniversari.

Aquesta quantitat ha sigut aportada per a la Campanya Contra la Fam de 2020, una iniciativa solidària que cada any organitza la Parròquia de Xeraco amb l’objectiu de recaptar fons per a pal·liar la fam en el món. Aquesta campanya es desenvolupa a Xeraco des de fa més de 20 anys. En tot aquest temps, la companyia de teatre de Xeraco, Almanac Teatre, ha vingut representant una obra de teatre de manera anual, els fons obtinguts de la qual es destinen a aquest efecte.

Enguany, els veïns i veïnes de Xeraco han respost de manera solidària a la iniciativa, i han omplit l’Auditori de la Casa de la Cultura durant les quatre representacions de la divertida obra “Ànima infidel” i “Qui ens manarà fer teatre?”.

Els propis integrants de la companyia de teatre xeraquera eren els encarregats de recaptar les donacions voluntàries dels espectadors, una vegada acabades cadascuna de les quatre representacions que es van dur a terme a la Casa de la Cultura.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here