Algemesí rebrà una subvenció de l’IVACE de 638.000 € per millorar els seus polígons industrials

  0
  1275
  Imatge d'una reunió sobre projectes de polígons industrials a Algemesí

  El polígon de Xara rebrà 197.000 euros, el de Cotes 171.000 euros i el polígon del nucli urbà 270.000 euros

  L’Ajuntament d’Algemesí rebrà 638.000 euros de la Conselleria d’Economia Sostenible i Sectors Productius, dins del pla d’ajudes a la millora dels polígons industrials que ha llançat l’Institut Valencià de la Competitivitat Econòmica, IVACE.

  El polígon de Xara rebrà un impuls econòmic de 197.000 euros, en el polígon de Cotes es duran a terme inversions per valor de 171.000 i en el polígon nucli urbà, situat enfront de l’estació de tren, rebrà millores per valor de 270.000 euros. El consistori durà a terme també una aportació per a completar la subvenció.

  En les tres zones industrials es busca millorar la imatge, augmentar la seguretat, major sostenibilitat i augmentar la possibilitat de noves incorporacions. Les actuacions concretes a dur a terme són la connexió i millora del circuit tancat de televisió connectat a la policia local, millorar la mobilitat urbana mitjançant un traçat de carril bici interior i connectat amb els altres polígons adjacents, millorar la imatge del polígon mitjançant una façana vegetal d’arbrat, millorar l’enllumenat públic, creació d’un servei contra incendis, implantació d’un sistema de gestió de residus, instal·lació de zones verdes i biosaludables, creació d’una eina web amb informació del polígon accessible al IVACE, millorar l’aparcament i senyalitzar i identificar els carrers. En el polígon de Xara es vol, a més, millorar el sanejament de les aigües residuals.

  Durant mesos han treballat la regidora d’Indústria, Palma Egido, amb els tècnics municipals, representants de l’associació d’empresaris d’Algemesí Empal, i membres de les juntes de gestió dels polígons industtrials de Xara, del nucli urbà i Cotes per a elaborar un pla de treball d’inversions que ara es podrà aplicar amb les ajudes del IVACE.

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí