Algemesí sol·licita la qualificació d’Avançat per al polígon de Cotes dins del mapa autonòmic d’àrees industrials

0
758
Polígon industrial Cotes d'Algemesí.

Les zones industrials d’Algemesí, Pepe Miquel, Sos Cuétara, Xara, Almussafes, Nucli i Guadassuar han quedat enquadrades dins de la categoria de Bàsiques

L’Ajuntament d’Algemesí ha sol·licitat que es qualifique com ‘Avançat’ al polígon industrial de Cotes, ja que es compleixen amb els requisits de dotacions i serveis per a aconseguir la major qualificació autonòmica per als parcs industrials de la Comunitat Valenciana.

La conselleria d’Economia Sostenible i Sectors Productius ha llançat la iniciativa de catalogar totes les zones destinades a acollir empreses dins del Mapa d’Àrees Industrials amb la finalitat d’ordenar, promoure i racionalitzar els futures implantacions d’activitats industrials.

Les zones industrials d’Algemesí, Pepe Miquel, Sos Cuétara, Xara, Almussafes, Nucli i Guadassuar han quedat enquadrades dins de la categoria de Bàsiques.

En el cas de Cotes, tant el consistori com l’entitat de gestió del propi polígon i l’associació empresarial Empal consideren que compleix amb tots els requisits perquè la zona puga optar a una qualificació superior, la d’Avançat. “Totes les parts implicades -ajuntament, entitat de gestió i Empal- coincidim que el polígon de Cotes compta amb la dimensió, importància com a motor econòmic de la ciutat, serveis i infraestructures per a ser reconegut i considerat com una de les artèries industrials destacades a potenciar en la Comunitat Valenciana”, ha assenyalat la regidora de Promoció Econòmica, Palma Egido.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí