Algemesí efectua millores en els polígons industrials per valor de 825.000 euros amb la subvenció de l’IVACE

0
2690
Imatge d'una de les intervencions a Algemesí.

Fonamentalment s’han realitzat millores en les infraestructures urbanes dels polígons

L’Ajuntament d’Algemesí ha realitzat millores als polígons industrials de la localitat per valor de 825.00o euros. Les inversions s’han executat en l’àmbit dels polígons Copal, Xara i Carrer Almussafes i en els Polígons Industrials Cotes, Pepe Miquel i Nucli, i compten amb la subvenció de l’Institut Valencià per a Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Generalitat Valenciana per un import de 680.000 euros, sent la resta del finançament amb fons municipals.

En els Polígons Copal, Xara i Carrer Almussafes les obres han consistit, entre altres, en la millora de la xarxa de pluvials al carrer Copal, pavimentació de zones degradades, instal·lació de càmeres de vigilància, senyalització horitzontal i vertical, millora de la mobilitat urbana mitjançant l’execució de carril bici, i substitució de lluminàries obsoletes per noves amb tecnologia Led en l’enllumenament públic.

En l’àmbit del Polígon de Cotes, s’ha millorat la recollida d’aigües pluvials en alguns punts amb problemes per acumulació d’aigua quan plou. També s’han executat millores de pavimentació i accés viari des del carril de la CV-42, ampliant també el carril bici en el polígon i zones de descans pels treballadors.

Al polígon Nucli, s’ha repavimentat el carrer Solves i millorat la redona de l’avinguda del ferrocarril substituint l’anell exterior de formigó per un nou paviment enrassat a la calçada per facilitar la maniobrabilitat dels camions.

En el Polígon Pepe Miquel, s’ha aprofitat l’actual carril per a vianants, fent un nou carril per a ciclistes que connecta amb l’existent en Cotes. Així mateix s’ha efectuat una nova zona de descans de 1.400m² aproximadament que dona continuïtat tant al nou carril bici del polígon com l’actual carril que serà utilitzat pels vianants després de la intervenció. També s’han instal·lat embornals a les zones detectades, amb una canalització soterrada que permeta evacuar l’aigua recollida a l’interior de la zona de laminació. Per altra banda, s’han instal·lat càmeres de vigilància i renovat les lluminàries tradicionals existents, per noves amb tecnologia LED per a millorar l’eficiència energètica i obtindré un major estalvi econòmic de la instal·lació i millora del manteniment.

Les obres executades en els Polígons industrials atenent a les demandes dels actuals usuaris, milloraran la seguretat i el trànsit al polígon, l’eficiència energètica de l’enllumenament i l’evacuació de pluvials. Estes inversions contribuiran a incrementar la capacitat d’atracció de noves empreses que desitgen instal·lar-se als polígons d’Algemesí, on trobaran zones industrials més segures, amb facilitats d’estacionament i atractives pels usuaris i treballadors.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí