Alfonso Rus diu sobre les acusacions de desviació de diners a l’Olímpic de Xàtiva que «tot és mentira»


0
471
Alfonso Rus, amb una bufanda de l’Olímpic de Xàtiva
Alfonso Rus, amb una bufanda de l’Olímpic de Xàtiva

L’expresident de la Diputació de València i de l’equip de futbol de Xàtiva nega davant del jutge les acusacions de Marcos Benavent

«Tot és mentira», així de taxatiu s’ha mostrat l’expresident de la Diputació de València i de l’Olímpic de Xàtiva Alfonso Rus abans de declarar davant del jutge per les acusacions de marcos Benavent, exgerent d’Imelsa, qui afirma que Rus va desviar diners públics de la Diputació de València cap a l’equip de futbol, que li ha valgut una imputació per malversació de cabals públics.

A la seua arribada a la Ciutat de la Justícia el també exalcalde de Xàtiva amb el PP també manifestava als mitjans de comunicació que anava a «desmentir» les acusacions de l’autodenominat ‘ionqui dels diners’, del qual ha dit que és «un covard» i ha afegit que per això ara intenta «tirar cap amunt» en les seues acusacions, «perquè realment té por».

Ha recordat que va ser la Diputació de València la que va presentar la denúncia per aquests fets, i a la pregunta de què li sembla passar de querellat a imputat ha assenyalat que està «acostumat», perquè ha indicat amb ironia: «Jo estic imputat des que vaig prendre la comunió».

Rus, qui ha assenyalat que la Ciutat de la Justícia ja sembla la seua casa, ha indicat que és «bo» vindre a comptar la seua versió i defensar-se, i ha insistit que Benavent «s’ha vist acorralat» i el que ha fet ha sigut «explotar» i llançar acusacions.

«Almenys donarem la cara, jo no m’he anat a l’Equador ni a cap lloc d’aquests», ha manifestat Rus, qui ha insistit a negar les acusacions de Benavent i ha lamentat que «per desgràcia» l’exgerent d’Imelsa fóra un home de la seua confiança, alguna cosa que va pagar «políticament».

Preguntat per on es va quedar els diners que suposadament va ser desviat, ha indicat que «el va agafar» Benavent i va anar a parar a les discoteques que va muntar, ja que si el tinguera en el seu poder «s’hauria quedat a l’Equador».

Ha assegurat que ja no se sent «víctima», encara que sí objecte de persecució, i ha destacat que jurídicament pot defensar-se, si bé ha indicat que ha tingut el problema que «abans de fer qualsevol cosa ja era el culpable».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here