Alfonso Rus diu de Vox que no sap si canten el ‘cara al sol’ però que “parlen clar” i del que necessita Espanya

0
1981
Alfonso Rus, durant la seua compareixença a la comissió de les Corts

Pel que fa al nou lideratge del PP de Pablo Casado com a nou líder ha afirmat que li sembla “bé” i que “arribarà on ell vol”

L’exalcalde de Xàtiva i expresident de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha comparegut aquest dilluns en la comissió de les Corts que investiga les contractacions de la Generalitat amb la trama de Taula, el cas en el qual Rus és un dels principals investigats. Abans de la compareixença ha realitzat algunes declaracions als periodistes, i alguna d’elles sobre la irrupció del partit d’extrema dreta Vox.

Així Alfonso Rus ha afirmat que un dels motius pels quals està emergint ara és perquè “parlen clar”, que “la gent estava cansada que no es parlara clar i ells parlen clar”. Sobre si els considera que el PP, el partit amb el que va fer el gros de la seua carrera política, s’ha d’aliar amb l’extrema dreta, ha dit que no sap si en Vox “canten el cara el sol […] però és igual, […] el més important que hi ha és que parlen de coses importants que necessita Espanya”.

Pel que fa al nou lideratge del PP de Pablo Casado com a nou líder ha afirmat que li sembla “bé” i que “el nou president del partit, Casado, arribarà on ell vol”. Així i tot, sobre si li agrada més Rajoy o Casado ha afirmat que “com em van tirar… ni l’un ni l’altre”.

Dins de les seues afirmacions també ha assegurat que “quan governava em deien des de Madrid que no demanara el finançament. Jo el demanava i per això em van fer fora”. Així i tot intentava ironitzar sobre l’actualitat política afirmant que “estic jubilat, m’han jubilat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here