Alfarrasí millorarà la façana de l’ajuntament i l’accés al paratge de l’ermita amb el Pla de Diputació

0
797
Jorge Rodríguez i Federico Vidal
Jorge Rodríguez i Federico Vidal

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha rebut l’alcalde d’Alfarrasí, Federico Vidal, en una reunió en què el batlle ha abordat amb el president les inversions que necessita el municipi i les actuacions que es realitzaran amb el Pla d’Inversions Sostenibles de la corporació provincial.

“Aquest projecte atorga autonomia als municipis per a invertir les ajudes en les seues pròpies necessitats, sempre dins dels paràmetres que ofereix la Diputació”, ha assenyalat l’alcalde.

En aquest sentit, Vidal ha comentat que Alfarrasí destinarà l’ajuda econòmica del projecte a rehabilitar la façana de l’ajuntament, desmillorada a causa d’un arbre que pot perjudicar el consistori en un futur i a millorar la seguretat viària.

«Els carrers requereixen de senyalització i necessitem il·luminar les barreres arquitectòniques», ha comentat Vidal respecte d’això.

El primer edil també ha comentat que part d’aquesta inversió també anirà destinada a millorar l’accés al paratge de l’ermita, «amb l’objectiu d’evitar el despreniment de la terra».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí