Alfafar exalta els seus representants fallers del 2018

0
973

Marta Berlanga, Patricia Raga i David Zacarés han sigut exaltats com a màxims representants del 2018 | Daniela Gómez de los Ángeles, Fallera Major Infantil de València 2018 va acompanyar junt a la seua Cort als màxims representants d’Alfafar

Alfafar ha exaltat les seues falleres majors Marta Berlanga, Fallera Major d’Alfafar 2018, Patricia Raga, Fallera Major Infantil 2018 i David Zacarés, President Infantil per al pròxim any, en un acte molt emotiu per a les Falles d’Alfafar.

Ja s’ha vixcut el primer acte amb els protagonistas de les pròximes falles 2018. L’acte que es va celebrar al Centre Cultural ‘El Molí’ de Benetusser va reunir a tota la población fallera per a presentar als qui seran els màxims representants de l’exercici faller 2018.

L’acte va començar a les 12 hores amb un audovisual nomenat ‘Somnis’ on s’ha plasmat el somni dels tres representants fallers en alcançar el seu.

Es va contar amb la presencia de l’Alcalde d’Alfafar i President de Junta Local Fallera, Juan Ramón Adsuara, el regidor de Falles, Eduardo Grau, la Corporació Municipal i diverses personalitats del teixit asociatiu de la localitat.

A més es va contar amb unes convidades especials: la Fallera Major Infantil de València 2018, Daniela Gómez de los Ángeles i la seua Cort d’Honor, vulgueren saludar als nous triats d’Alfafar i acompañar en eixe dia.Marta, Patricia i David, vixqueren uns moments únics rebent unes boniques paraules per part dels seus mantenidors. En aquest cas compost pel jurat extern que els seleccionà fa ara uns mesos.

Per a vore les noticies del dia fes clic aci.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here