Aldaia lliura els premis del Certamen Literari Juvenil

0
1967

El passat dimecres 25 d’abril es va fer entrega dels premis del Certamen Literari Juvenil Cristòfor Aguado i Medina d’Aldaia, una edició que ha assolit enguany el seu rècord de participació amb 571 obres presentades.

Els premis han estat atorgats en dues modalitats diferents, narrativa i poesia, i en diferents categories depenent de l’edat dels participants. Així, els guanyadors en narrativa han estat Daniela Pescador Visier, de la categoria de nou a onze anys, per «Les aventures de Max en el tren dels somnis»; Meritxell Blasco Molins, de dotze a quinze anys, per «Canviar el passat per veure el futur» i Araceli Galiano Granados, en la categoria de setze a divuit anys, per l’obra «XY».

En la modalitat de poesia, Noa Chacón Martínez, de la categoria de nou a onze anys, s’ha fet amb el primer premi per «Brilla!»; de dotze a quinze anys, la guanyadora ha estat Carla Monterrubio Cuenca per «Ficció o realitat?» i, per últim, de setze a divuit anys, el premi ha estat per a Lucía Muñoz Sánchez per l’obra «A tots els meus personatges».

Durant el transcurs de l’acte, també es va presentar el llibre que recull les obres guanyadors de la passada edició. L’acte va comptar amb la participació de l’il•lusionista d’Aldaia Ángel Blay Villa i de l’alumnat de l’IES Carles Salvador, els quals van interpretar diverses peces musicals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí