Alcúdia de Crespins suspén les Festes Majors 2020 programades per al mes de setembre

0
819
Acte de les passades festes de l'Alcúdia de Crespins

S’ha acordat que les festeres i festers de 2020 siguen els representants de les Festes Majors 2021

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins vista la situació extraordinària de la pandèmia de la COVID-19 ha pres la difícil decisió de suspendre les Festes Majors programades per al mes de setembre. La decisió ha sigut presa per unanimitat de tota la Corporació Municipal en l’últim ple ordinari celebrat el dia 28 de maig.

Des del consistori expliquen que la decisió es “responsable” i que es fa “per prudència, prevenció i protecció sanitària”. Les Festes Majors estaven programades del dia 5 fins al 13 de setembre si bé ja començaven els actes el cap de setmana anterior amb la presentació de festeres i festers.

REecorden així que les Festes Majors “comporten actes multitudinaris que són incompatibles tant amb la situació actual com futura a curt termini segons totes les indicacions de les autoritats”.

En els passats dies s’han produït distintes reunions amb la Comissió de Festes, festeres i festers i tots els representants de la festa a tots els nivells sent tots conscients de la realitat inèdita que estem vivint i acordant unànimement la suspensió de les festes. Així mateix, s’ha acordat que les festeres i festers de 2020 siguen els representants de les Festes Majors 2021.

En funció de l’evolució de la desescalada així com la posterior nova normalitat i sempre complint amb la normativa, es valorarà la possibilitat de realitzar algun acte tant lúdic com religiós.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here