L’Alcúdia de Crespins repararà el polígon amb una inversió de 382.000 euros de l’IVACE

0
1044
Polígon industrial 'el Canari' de l'Alcúdia de Crespins

L’ajuda per al polígon ‘el Canari’ serà de caràcter plurianual; enguany se subvenciona el 71,33% i l’any que ve, l’organisme autonòmic sufragarà les despeses al 100%

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) realitzarà una subvenció de 382.000 euros a l’Alcúdia de Crespins amb la qual el municipi podrà dotar d’infraestructures i serveis al Polígon Industrial El Canari. El projecte, que s’emmarca en les ajudes per a projectes d’inversió per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics per als exercicis 2018-2019, és de caràcter plurianual, açò és, l’IVACE subvencionarà fins a 2019 les obres que contempla el projecte presentat per l’Alcúdia de Crespins

En concret, per a enguany, l’ens autonòmic subvenciona el 77,33%, açò és, 122.583 euros dels 172.000 que es necessiten. Pel que el consistori municipal aportarà un total de 50.000 euros. En aquest primer any, l’Ajuntament contempla la senyalització i/o identificació de carrers; la senyalització horitzontal/vertical de tràfic; millora viària i la millora de l’enllumenat públic. Per a 2019, l’ IVACE subvencionarà el 100% del sol·licitat (210.000 euros) i executarà la instal·lació de l’obra de la fibra òptica i la instal·lació de les càmeres de vigilància a través de CCTV connectades a la Policia Local. En aquest sentit, l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, ha mostrat el seu content i ha explicat que fins ara “l’ IVACE pagava un percentatge de les obres i la resta depenia de la localitat on es trobava el polígon”.

El regidor d’Indústria, Diego Egido, mostra la seua satisfacció per l’ajuda aconseguida “perquè suposarà una forta inversió amb la instal·lació de fibra òptica, servei de vigilància, asfaltat i senyalització, entre altres actuacions”. “D’aquesta manera s’atenen les justes demandes sol·licitades pel teixit empresarial local”, ha puntualitzat.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Oliva millora el Cementeri Municipal per a la festivitat de Tots Sants

Per la seua banda, el regidor de Promoció Econòmica, Roberto Graner, ha dit que es tracta d’una “molt important injecció per al nostre polígon que necessita inversions per a la seua millora, modernització i dotació de nous serveis”. “Així generarem més oportunitats de creixement de les empreses i, conseqüentment, més possibilitats d’ocupació”, ha manifestat.

Finalment, l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, ressalta que després de la “no-inversió” per part del Partit Popular durant els anys que va estar al capdavant de la Generalitat Valenciana, “hem complit el que vam dir en el nostre programa electoral i aquesta inversió de 382.000 euros permetrà seguir invertint en un sector com la indústria, que ens dóna estabilitat, dignifica els llocs de treball i genera cohesió social”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here