L’Alcúdia de Crespins inaugura un nou parc infantil a l’antic camp de futbol

CaixaBank - MyBox

0
1619
El parc ha estat reivindicat pels veïns

El projecte, que suposarà una inversió de vora 29.000 euros, ha estat subvencionada al 100% per la Diuptació de València

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins inaugurarà un nou parc a l’antic camp de futbol complint, d’esta manera, les reivindicacions dels veïns de la zona que reclamaven des de fa anys, tal com hi estava previst al PAI urbanístic, la construcció d’un espai d’esplai per als més menuts.

Finalment esta nova zona recreativa s’ha fet realitat gràcies a la línia d’ajudes de la Diputació de València orientada a la recuperació de zones degradades i restauració ambiental. L’actuació pressupostada en quasi 29.000 euros ha estat subvencionada al 100% per la Diputació.

Com ha explicat el regidor d’Urbanisme, Jordi Caparrós: “Es tracta d’una actuació molt demandada que s’adapta al que estem fomentant des d’Urbanisme que és la creació i adequació d’espais verds urbans sostenibles” i, a més, ha recordat que al parc, que abans ocupava un solar, “s’hi han instalat jocs infantils i hem utilitzat espècies vegetals autòctones, així com materials naturals com la fusta i la pedra per a maçoneria”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here