L’Alcúdia de Crespins obri el pas subterrani per a vianants que comunica amb Canals sota les vies del tren

0
13343
Els veïns ja poden passar per sota de les vies del tren

L’alcalde Pepe Garrigós recorda que «es van arreplegar més d’1.000 signatures perquè no prosperara el projecte plantejat i presentat pel Partit Popular” que era un pas aeri

L’Alcúdia de Crespins va obrir dissabte passat dia 29 de setembre a les 20:00 hores el pas subterrani per a vianants. La inauguració de l’estructura, que connecta el municipi de l’Alcúdia de Crespins amb Canals, va comptar amb la presència de diversos membres de la corporació municipal i tots, en comitiva, van recórrer el pas subterrani d’una part a una altra.

L’obra, que va començar en el segon semestre del 2017, compta amb una combinació de rampes i escales per a facilitar el pas a les persones amb mobilitat reduïda. Així doncs, amb la finalització d’aquesta part del projecte que culminarà amb l’obertura del pas subterrani per a vehicles, es retirarà en els pròxims dies la passarel·la provisional que estava sobre les vies, lloc per on fins ara havien de creuar els vianants si desitjaven accedir a l’estació o creuar al municipi veí de Canals.

L’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, ha mostrat el seu content i ha donat les gràcies a tots els veïns i veïnes de la localitat “ja que aquest assoliment ha sigut possible, en gran manera, per ells ja que en el seu moment es van arreplegar més d’1.000 signatures perquè no prosperara el projecte plantejat i presentat pel Partit Popular”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí