L’Alcúdia de Crespins inicia millores al poliesportiu i a la piscina municipal abans de l’arribada de l’estiu

0
1113
Els treballs ja han començat al poliesportiu

Des de l’ajuntament s’afirma que els treballs “eren necessaris per a donar un millor servici a tots els usuaris de les instal·lacions municipals”

Les regidories de Serveis Municipals i Joventut de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins han iniciat conjuntament alguns treballs per millorar, així com deixar a punt el Poliesportiu Municipal abans de l’arribada de l’estiu i de l’apertura de les piscines.

Per a les tasques que s’acaben d’iniciar, i que estaran finalitzades abans del mes de juny, s’ha llogat una màquina per netejar el pavelló, i per altra s’ha canviat la sílice de la segona depuradora per arena de vidre que evita els bacteris i garantirà una correcta depuració de l’aigua de la piscina gran.

En este sentit, l’edil de Serveis Municipals, Angels Perales, ha explicat que els treballs “eren necessaris per a donar un millor servici a tots els usuaris de les instal·lacions municipals”.
Finalment, i perquè tot estiga en condicions òptimes per als usuaris del poliesportiu també s’està treballant en la jardineria i adequació de tots els espais del recinte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here