L’alcalde de Sagunt remodela el govern per donar entrada al PSPV

0
1011
Quico Fernàndez ha presentat el nou govern de Sagunt amb el PSPV

El PSPV entrarà a formar part del govern de Quico Fernàndez del que ja formen part Compromís, EUPV i ADN Morvedre estabilitzant la majoria

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha signat este dimarts la remodelació del seu govern que integren el seu partit, Compromís, junt amb EUPV y ADN Morvedre, per donar entrada al PSPV.

D’esta forma la regidora Natalia Antonino -que estarà alliberada i entra en la junta de govern- assumirà Turisme, Agermanament i Major, mentre Miguel Chover assumirà Promoció Econòmica i Esports. D’una altra banda el portaveu i ex alcalde socialista, Francisco Crispín, es manté sols com a portaveu del grup socialista.

“Jo crec que ha sigut una decisió ben acordada, oportuna. En alguns casos hi haurà un període de transició, com és el cas de la delegació de Contractació, que la mantindrà Pepe Gil fins al mes de juny, o el tema de la S.A.G., que probablement ho portarà Teresa (Garcia) encara fins al mes de juny o fins i tot abans”, ha declarat Fernàndez.

Sobre Teresa García, l’alcalde ha explicat que “ja no té una gestió directa de delegacions concretes i passa a ser una coordinadora o directora de grans projectes, d’inversions… de totes aquelles grans polítiques que depenen de diverses àrees de gestió i que ha de coordinar, no solament internament en l’Ajuntament, sinó també amb les altres Administracions, especialment amb la Generalitat, tal com ha fet fins ara”.

L’alcalde ha valorat que la distribució de les delegacions “està bastant compensada i esperem que siga definitiva per al que queda d’any. Estem pensant en alguna reestructuració, però més a nivell de la pròpia organització de l’Ajuntament”.

“En eixe sentit, crec que la valoració que hem de fer és positiva. Tenim una majoria i crec que ens queda molt treball net per a fer, no estar pendents de qüestions internes sinó de fer el treball en positiu tal com hem fet fins ara, però d’una manera més clara”, ha destacat Fernández.

Amb la incorporació dels socialistes l’equip de govern consolida una majoria que espera que siga “estable” de 15 regidors, davant els 12 edils de l’oposició (PP, Ciudadanos i Iniciativa Porteña).

Per veure les notícies destacades de hui, punxa ací.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here