L’alcalde de Sagunt critica les actuacions del Govern central a la platja d’Almardà


0
1439
La platja d'Almardà de Sagunt.

Fernández assegura que les actuacions de la demarcació de Costes no són les adequades, que notenen consignació pressupostària

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha criticat la demarcació de Costes per les actuacions que s’han dut a terme en la platja d’Almardà, per les quals, segons manifesta, “estem sorpresos perquè d’una banda, no havíem tingut constància de les obres malgrat haver-nos reunit recentment per a demanar actuacions que permeteren habilitar l’accés a la ciutadania a la platja i al bany, i d’altra banda ja estan acabades i no van a tindre continuïtat”.

Fernández ha explicat que les actuacions dutes a terme per Costes “han estat molt restringides i la finalitat de les quals ha sigut la d’exportar grava de la platja d’Almenara” i ha declarat que des de Costes li han confirmat que no tenen consignació pressupostària ni ordinària ni extraordinària per a continuar amb “unes obres que han deixat una costa deteriorada i difícil d’accedir este estiu ja que han deixat un graó en l’arena que impedix l’accés al bany a moltes persones”. També ha assegurat que l’Ajuntament farà tot el possible perquè la platja estiga en condicions però ha recordat que no és competència municipal. “Nosaltres ens encarreguem de la neteja, de la seguretat ciutadana o dels serveis mèdics i invertim una quantitat importantíssima dels nostres pressupostos per a tindre unes platges en condicions però no tenim cap suport de la demarcació de Costes”, ha recordat l’alcalde.

A més, Fernández ha manifestat que els veïns i les veïnes d’Almardà ja estan cansats de reclamar estes inversions i que han anunciat reivindicacions “per les quals l’Ajuntament estarà en primera línia ja que no podem acceptar esta marginació vergonyosa per part de Costes”. L’alcalde s’ha pronunciat sobre este tema dient que és molt greu la situació i que no troben cap iniciativa satisfactòria per part del Ministeri de Medi Ambient. “Crec que haurien de fer una reflexió i ara que estem en un període en què el turisme és tan important no podem permetre tindre unes platges en estes condicions quan depenen exclusivament d’ells”, ha explicat l’alcalde i ha afegit que la mobilització ciutadana ha de ser important “per a demostrar a Costes que amb el nostre poble no es juga”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here