L’alcalde Cerdà elogia Ysabel Mora per la creació de 60 llocs de treball a Xàtiva

0
1291
Imatge de la visita de Cerdà a l'empresa tèxtil

La mercantil ubicada a la capital de la Costera és líder de mercat en el sector de la moda íntima

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, va visitar recentment les instal·lacions de l’empresa tèxtil Ysabel Mora, on va ser rebut per la fundadora i presidenta de la companyia, Isabel Mora; pel seu gerent, Javier Mollà; pel director comercial, Rafael Martínez i per la responsable de comunicació, Cristina Sancarlos. El regidor d’Hisenda, Ignacio Reig, també va assistir a la visita. Després d’una mostra de les col·leccions actuals d’Ysabel Mora, l’alcalde va recórrer les instal·lacions i es va interessar per la marxa i els projectes de futur de la mercantil.

Cerdà va mostrar el seu reconeixement per la trajectòria de l’empresa i va elogiar la qualitat de les instal·lacions i de la gamma de productes que va poder conèixer durant la visita. L’alcalde va expressar el seu “agraïment perquè una empresa referent en el sector tèxtil, com Ysabel Mora, trie la nostra ciutat per instal·lar-se. Això ha suposat la creació de 60 llocs de treball i la revitalització d’aquesta zona dels polígons industrials de Xàtiva, cosa que és d’agrair, sincerament”. El primer edil també va tenir paraules de reconeixement per la implicació de l’empresa en el teixit social de la ciutat i va posar com a exemple fets com el patrocini del Club Voleibol Xàtiva per part de Ysabel Mora.

Líder del sector de moda íntima

Especialista en disseny de moda íntima, moda bany, calceteria, pantis i mitjanes i interiors tèrmics, Ysabel Mora és una de les 3 empreses líders del sector a nivell nacional.

Ubicada al polígon industrial de Meses a Xàtiva, dóna feina a una seixantena de persones distribuïdes entre els departaments de Disseny, Qualitat, Màrqueting i Comunicació, Facturació, Exportació, Comptabilitat i Magatzem. La companyia compta a més amb uns setanta agents comercials dedicats al mercat espanyol i internacional.

Actualment distribueix les seues col·leccions a través d’uns 3.000 punts de venda a tot el món, principalment botigues multimarca. A nivell internacional està present a Portugal, Itàlia, França, Rússia, Polònia, Grècia, Israel, Mèxic i Ucraïna.

Les calces i els pantis són les categories de producte més important per volum de negoci, copant el 30% de les vendes. El segueixen la calceteria, amb un 24%, l’íntim, que representa el 18%, i la línia tèrmica, amb el 8% de la facturació. La col·lecció de bany, que suposa el 20% de la xifra de negoci, és la que està registrant un major creixement i major potencial per a la internacionalització.

Els inicis de la companyia es remunten a finals de la dècada dels huitanta en el municipi d’Alcúdia de Crespins (València). Allà, Isabel Mora, fundadora de l’empresa, va començar la seua marxa comercialitzant estocs de calces i pantis a preus competitius.

Amb un ampli potencial de creixement l’empresa dirigeix ​​els seus objectius al mercat internacional i la innovació en disseny i producte. El coneixement i consolidació de la marca formen paral·lelament part del seu pla estratègic per als propers dos anys.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here