Alboraia presenta els seus esdeveniments de Falles 2017

0
939

La localitat d’Alboraia continua preparant-se per a la imminent celebració d’una de les seues festes més populars: Falles 2017. Al llarg del mes de gener i part de febrer s’han estat duent a terme les presentacions de les set falles que componen aquesta tradició en el poble, una activitat que dóna inici a una llarga llista d’esdeveniments entorn aquestes dates tan assenyalades.

D’aquesta manera, la pólvora donarà inici a les Falles 2017 d’Alboraia amb la primera macrodesperta el dissabte 18 de febrer a les 08.00 hores. El mateix dia tindrà lloc la Cavalcada Fallera nocturna a partir de les 19.00 hores amb una eixida prevista des de la Casa de la Cultura Peris Aragó.

La Casa Conde Zanoguera acollirà, per la seua banda, l’exposició del Ninot entre el 21 de febrer i el 10 de març. Ho farà en horari de 17.00 a 20.00 hores per a tot aquell que vulga assistir i gaudir d’aquestes simpàtiques i satíriques obres extretes dels monuments. El dimecres 22 de febrer realitzaran la seua labor el jurat entorn dels ninots.

L’última cita de febrer consisteix en la Gala Fallera. Salons Olympia s’encarregarà d’oferir un sopar divertit el dissabte 25 a les 21.30 hores on les comissions gaudiran d’un ambient distés en companyia de la corporació municipal.

La Plaça del Carmen serà la protagonista dels esdeveniments durant el mes de març, on les set falles del municipi, Falla del Poble, Falla Palmaret, Falla Port Saplaya, Falla Calvet, Falla Rei En Jaume, Falla Miracle i Falla Patacona, realitzaran totes juntes les activitats. El dia 5 a les 12.30 hores es farà la popular Crida, el lliurament de premis dels monuments el dijous 16 de març a les 18.30 hores i l’activitat estrella de les Falles, l’Ofrena, es podrà veure el dia 18 a les 18.00 hores.

L’últim dia d’aquestes festes, el diumenge 19, els veïns d’Alboraia estan cridats a assistir a la Missa a Sant José a les 12.30 hores en l’església. A la nit, com cada any, tindrà lloc la crema: a les 22.00 hores es calaran foc els monuments infantils i a les 00.00 hores, els grans.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here