Albaida renova la imatge del seu mercat municipal

0
1436
El Director General de Consum ha visitat les noves dependències del mercat municipal d'Albaida

El director general de Comerç i Consum, Natxo Costa ha visitat el mercat d’Albaida on la Generalitat ha invertit 47.300 euros en la seua remodelació

El Mercat Municipal d’Albaida ha estat objecte d’una remodelació de la seua imatge amb una inversió de 47.300 euros de la Generalitat. L’edifici, de 35 anys i que va ser rehabilitat el 1992, i ara s’ha fet una actuació que recollia l’estudi de les necessitats del mercat que es va realitzar l’any 2017.

Este remodelat mercat ha estat visitat pel director general de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana, Natxo Costa, qui ha estat acompanyat per l’alcalde, Josep Antoni Albert, així com per la regidora de Promoció Econòmica, Lucia Company, el President de l’associació del mercat, Angel Soler, el responsable de l’estudi del mercat, Pedro Reig i els tècnics municipals.

L’objecte de la visita, segons ha explicat l’alcalde, ha estat “conéixerels treballs de millora i canvi d’imatge que s’han dut a terme els últims mesos al mercat». En l’actuació s’ha remodelat l’interior de l’establiment per oferir una imatge més moderna i actualitzadatant de l’espai interior, amb nou mobiliari i repintat de les instal·lacions com també col·locant noves lones per a les parades. També s’haredissenyatla imatge exterior de les tendes amb un nou logotip per al mercat municipal.

A més, els mercaders pel seu compte han estrenat uniformes i un etiquetatge harmonitzat amb la nova imatge del mercat per als productes a la venda. La millora de la il·luminació de l’espai també ha estat una de les prioritats de la reforma, a més s’ha instal·lat a l’entrada una nova porta automàtica de vidre. L’alcalde qualifica aquesta actuació “com un projecte de futur important per als mercaders que no s’acaba ací.

Esta és la primera actuació important que es realitza al mercat després d’uns quants anys i que respon a l’estudi realitzat l’any 2017 en el que s’establien les necessitats d’aquest servei”. A més, l’alcalde ha coincidit amb el director general sobre la conveniència de continuar invertint per a millorar el mercat municipal, aprofitant la nova convocatòria d’ajudes llançada recentment per la Direcció General de Comerç i Consum.

D’altra banda, s’ha presentat un tríptic com a campanya promocional que pretén informar als ciutadans de les reformes que s’han dut a terme i de promoure la compra al mercat municipal i els seus beneficis. A més, l’Ajuntament ha iniciat un procés d’agilització d’autoritzacions de nous comerços al mercat, tant a l’interior com en l’exterior. Conscients de la importància del mercat, s’està treballant en actualitzar la redacció de l’actual reglament del mercat, introduint els canvis més adients i necessaris per aun millor funcionament, adaptant-lo a la nova normativa autonòmica.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí