Albaida rebrà demà el premi ‘Poble del mes’ del Centre de Transfusió de Sang valencià

0
798
transfusión-de-sangre
El centre agraeix la solidaritat dels donants

La Conselleria de Sanitat atorgarà demà, a través del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, la distinció com a ‘Poble del mes’ a l’Ajuntament d’Albaida i els seus donants de sang per la seua «col·laboració i ajuda en la promoció de la donació de sang». La distinció es farà a partir de les 19h al Saló de Plens de l’ajuntament  es concedirà un obsequi d’agraïment «per tots estos anys d’ajuda desinteressada».

Des del Centre de Transfusió es destaca que «els donants d’Albaida són els grans protagonistes, ja que gràcies a ells el Centre de Transfusió pot abastir sense complicacions els hospitals de tota la Comunitat». Així avancen que en este acte de reconeixement es premiarà als més de cinquanta veïns destacats. Per una altra banda també s’informa de que els interessats en donar sang també ho podran fer el pròxim dijous al centre de salut de 17 a 20,30h.

Finalment la institució sanitària recorda que «la solidaritat de localitats com la d’Albaida és necessària per poder suministrar unitats de sang durant els pròxims dies als hospitals.» Podran donar sang totes aquelles persones que es troben entre 18 i 65 anys, pesen més de 50 quilos i tinguen una salut normal.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí