Albaida proclama este migdia les regines Major i Infantil de la Fira i Festes de 2010

0
1272
Verge del Remei
Verge del Remei, patrona de la localitat d'Albaida

L’església de l’Assumpció de la Mare de Déu allotjarà a partir de les 13 la proclamació de la Regina Major i la Regina Infantil pera la Fira i Festes Patronals d’Albaida, que se celeraran el pròxim 2010 en honor a la Mare de Déu del Remei, patrona de la ciutat.

Enguany les escollides com  a màximes representants de la festa albaidina han estat Carla Cerdà Vidal com a Regina Major, i Ana Francés Soler com a Regina Infantil. La Comissió de Festes ‘Verge del Remei’ 2010, encarregada d’organitzar els festejos en honor a la patrona, estarà presidida per Joaquín Soler Cataluña.

Igualment estaran presents a este acte de presentació els màxims representants de les festes del 2009: Lirios Ramón Boronat com a Regina Major del 2009, Alícia Palací Sala com a Regina Infantil de 2009, i José Vicente Segrelles Tormo, President de la Comissió de Festes del 2009.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde d’Albaida, Juan José Beneyto Galbis, acompanyat del regidor de Festes, així com també dels representants de la resta de col·lectius festers implicats en la Festa d’Albaida: Parròquia de l’Assumpció, Camareres de la Verge, Ancians Junta Central de Moros i Cristians, Capitans i Ambaixadors per al  2010 o Festes de Sant Joan 2010 enre d’altres.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí