Albaida potenciarà el treball de les Agents de Desenvolupament Local a proposta del PSPV

0
1064
Eva Tormo
Eva Tormo, portaveu del PSPV

L’últim ple celebrat a l’Ajuntament d’Albaida ha aprovat per unanimitat la proposta feta des del PSPV per potenciar la tasca de les dues Agents de Desenvolupament Local de les que disposa el consistori. Segons explica la portaveu socialista Eva Tormo cal que estes ADL «es coordinen amb les institucions i organismes que tenen competències en matèria de desenvolupament local i polítiques actives d’ocupació».

La responsable del PSPV també ha afegit que la moció reclama a l’ajuntament que «es pose a treballar i prenga la iniciativa en les polítiques actives d’ocupació, que es prenguen mesures per crear l’Oficina Municipal de Desenvolupament Local, i que es pose en marxa una campanya de divulgació i informació a la ciutadania, principalment als aturats».

El grup municipal socialista ha justificat la mesura afirmant que «en un moment de crisi com l’actual, amb empreses locals que han presentat expedients de regulació i on hi ha quasi 800 persones aturades en Albaida, és potenciar la seua feina que és molt important per al desenvolupament del poble». Per això torma destaca que «cal que els veïns coneguen que existeixen i que les dues ADL es posen en contacte amb les associacions per desenvolupar la seua tasca i estar al servei del poble».

Després d’elogiar la funció d’estes dues agents afirmant que la tasca es desenvolupa amb «professionalitat» Eva Tormo ha apuntat funcions concretes que s’haurien de potenciar com «la borsa de treball, subvencions relacionades amb la contractació del Servef, accions concretes de foment i potenciació de la indústria i el comerç local, treballs relacionats amb les tasques de (l’empresa municipal) Gestiona, amb el departemant de Serveis Jurídics -assegurances, expedients-, renovació de demandes d’ocupació de les persones inscrites al Servef i la intermediació entre la gestoria i l’EPA per elaborar contractes, nòmines i altres tràmits».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí