Albaida obri a la participació ciutadana la confecció del seu Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

0
485
Ajuntament d'Albaida.

Es vol buscar un model consensuat entre tota la població de cara a establir el futur PMUS

L’Ajuntament d’Albaida impulsa el seu Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), on es definirà̀ la mobilitat urbana de la ciutat per als pròxims anys.

L’impuls del Pla es pretén realitzar de forma participativa, amb l’opinió i propostes del veïnat del municipi. Així per tant s’obri el procès participatiu el 28 de desembre i durarà fins al 18 de febrer de 2022.

Per a l’alcalde d’Albaida, Josep Albert, “estem davant d’un moment històric per a la nostra ciutat, s’han obert diferents processos que ajudaran al fet que entre totes i tots imaginem la ciutat del futur que volem” totes elles “es troben emmarcades dins de la iniciativa Decidim Albaida, des d’on la ciutadania està cridada a la participació ciutadana i des d’on se li dona compte de cada procés al web DecidimAlbaida.es”. Per la seua banda, el regidor de Model Social i Econòmic, responsable de Participació Ciutadana d’Albaida, Alejandro Quilis, “vull insistir en la importància cabdal de comptar amb el nombre més gran de veus possibles i com més diferent millor, perquè només així podrem obtindre la radiografia real de la mobilitat a la nostra ciutat i implementar les estratègies de millora i sostenibilitat adients”.

La metodologia de treball dissenyada preveu aquesta enquesta, entrevistes i un fòrum participatiu, que seran les formes de participació triades. Tot farà possible projectar la mobilitat d’una manera sostenible a Albaida.

Les persones interessades disposen de l’enquesta en format en línia en el següent enllaç: https://forms.gle/phSfsVoTdh3Yb6EDA. Qui tinga problemes per a emplenar l’enquesta es pot posar en contacte amb el departament de Comunicació al correu electrònic premsa@albaida.es o arrimar-se a l’ajuntament i preguntar pel mateix.

El procès participatiu del PMUS d’Albaida és una de les diverses iniciatives participatives que està impulsant l’Ajuntament d’Albaida a 2021 amb continuïtat a 2022 i que compta amb la col·laboració i finançament de la Diputació de València.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí