Albaida justifica la nova assistència a Fitur afirmant que s’han triplicat les visites des de 2004

0
597
Albaida Fitur
Albaida tornarà a promocionar el seu patrimoni a Fitur

L’Ajuntament d’Albaida ha anunciat oficialment que la localitat tornarà a assistir a la Fira Internacinal de Turisme de Madrid (Fitur) que es desenvoluparà del 20 al 24 de gener de 2010. L’oferta turística d’Albaida s’inclourà dins l’estand de la Diputació de València ‘València Terra i Mar’; a més a més també assitrià a la Fira ‘Turisme Comunitat Valenciana’ (TCV) que es farà entre el 12  el  14 de febrer.

Des del consistori s’ha justificat esta assistència afirmant que la participació en esdeveniments turístics com estos “han propiciat que els visites turístiques a la ciutat d’Albaida s’hagen triplicat des de l’any 2004, passant dels 3.705 visitants als 11.000 que s’estima que hauran passat pels recursos turístics del municipi durant aquest any 2009”.

No obstnant des de l’oposició el PSPV ha criticat esta participació afirmant que encara no s’han pagat diverses de les factures d’edicions anteriors de Fitur i que les despeses que suposa no són adequades per a l’estat financer de les arques municipals.

Des de l’Ajuntament d’Albaida s’apunta que malgrat la crisi econòmica les visites de l’any 2009 s’han mantingut respecte a les de 2008 quan van haver 10.216 visitants. Este fet ha estat valorat per l’alcalde de la localitat, Juan José Beneyto (PP) com “tot un èxit en matèria de promoció turística, ja que vers l’episodi de crisi que estem vivint mundialment, el nostre municipi es manté com a destí turístic de les comarques centrals de l’interior de la Comunitat Valenciana”, així el batlle diu que “l’equip municipal ariba un any més a Fitur amb els deures fets”.

Per la seua banda la regidora de Turisme d’Albaida, Ana Isabel Pérez, afirma que “des de la nostra àrea ens trobem satisfets, més i quan hem aconseguit consolidar l’oferta turística de la nostra població, amb els museus, les rutes loscals i els nostres principals monuments”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here