Albaida i Conselleria col·laboren per facilitar l’accés als 63 habitatges de l’antic IVVSA

0
924
Imatge de la trobada de l'ajuntament amb l'EIGE
Imatge de la trobada de l’ajuntament amb l’EIGE

La Conselleria d’Habitatge i l’Ajuntament d’Albaida van a col·laborar per facilitar l’accés als habitatges que l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE) -l’antic IVVSA– té disponibles en el municipi. La directora general de l’EIGE, Blanca Marín, ha mantingut una reunió amb l’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert, i la regidora de serveis socials, María Ángeles Salom per tractar la situació dels immobles buits que la Generalitat té a la localitat i modificar així el seu règim d’ús.

Aquesta modificació suposa que els habitatges protegits puguen estar a disposició, indistintament, tant en règim de venda, lloguer o lloguer amb dret a compra. L’ajuntament d’Albaida canalitzarà la potencial demanda dels 63 immobles disponibles. D’ells, 29 són unifamiliars adossats amb jardí privat i 34 pisos en dos edificis de dues altures, amb garatge i traster.

Els preus d’aquests habitatges van des dels 68.990 euros als 90.609 euros, segons les característiques de les mateixos. La Conselleria s’ha compromès a adaptar les necessitats oferint aquests habitatges també de lloguer amb opció a compra, amb uns preus mensuals entre els 220 i els 300 euros (IVA inclòs).

Per agilitzar les gestions i facilitar la posada a disposició de tots aquests habitatges, l’ajuntament d’Albaida oferirà informació sobre les diferents opcions per adquirir els immobles i recollirà les sol·licituds de les persones interessades que podran presentar-se al mostrador de l’ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here