Albaida celebra este dissabte el seu Carnestoltes

0
448
La festa se celebrarà al llarg de tot el dia
La festa se celebrarà al llarg de tot el dia

Els Festers de Carnestoltes d’Albaida, grup d’amics nascuts l’any 1997, més coneguts com ‘els Quintos’, organitzen este dissabte 7 de febrer la Festa de Carnestoltes.

La jornada començarà amb activitats per als més menuts amb un parc infantil a la Glorieta des de les 11h. També, i ja per la vesprada, a les 18h, podran participar al Passacarrer Infantil, que anirà des de la Glorieta fins la Plaça Major, on es donaran els premis a les disfresses més originals.

A partir de les 23h començarà la Gran Desfilada de tots aquells grups d’amics i amigues i diferents quintes que hagen decidit disfressar-se, per l’itinerari de costum, és a dir, des de l’Antic Institut fins la Plaça Major. En acabar la Gran Desfilada, la festa continuarà amb la Discomòbil Ibiza Sound Festival.

Els Festers de Carnestoltes, encapçalats pel seu president Alejandro Quilis, expliquen que “les Carnestoltes són una festa jove on cada any participen més “quintes” i grups d’amics, per tal de passar-ho bé. Esperem que els veins i veïnes d’Albaida aparquen el fred i participen de la nostra festa”.

En paraules del regidor de Festes, Vicent Ruiz, “en primer lloc, assenyalar que, després de les diverses reunions mantingudes amb els Festers de Carnestoltes, aquestos sempre han estat dispostos a donar suport, en tot tipus d’actes, a altres organitzacions de la ciutat. Per exemple, estagueren presents en la Fira de Juliol de l’any passat o en la recent Cavalcada de Reis. Des de l’Ajuntament d’Albaida volem agrair l’esforç que han realitzat, i, per últim, desitjar-los que la festa d’aquest cap de setmana isca d’allò més bé i que, tots els albaidins i albaidines, disfruten del Carnestoltes”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Compromís destaca la seua gestió econòmica a la Mancomunitat de la Vall d'Albaida davant "herències ruïnoses" d'uns i "ganes de crispar" d'altres

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here