Albaida, Aldaia, Montserrat i la Pobla Llarga s’afigen al Pla Edificant per a centres escolars

0
1190
Conselleria s'ha reunit amb els responsables municipals

Conselleria i ajuntaments aborden quines actuacions es prepararan per a 2018 perquè estan molt clares i quines s’avaluaran una vegada es realitzen les memòries econòmiques

Tècnics de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport s’han reunit amb responsables de diversos ajuntaments, entre ells els d’Albaida, Aldaia, Montserrat i la Pobla Llarga. En la trobada s’ha acordat que s’acolliran al Pla Edificant després de valorar quines actuacions en matèria d’infraestructures escolars es prepararan per a tramitar a partir del 2018 perquè estan molt clares i quines s’avaluaran una vegada es realitzen les memòries econòmiques en cada cas.

Per a iniciar les tramitacions dels processos de construcció de centres a partir del 2018, en el cas de Montserrat, es faran millores a l’exterior del CEIP Evaristo Calatayud i una ampliació de l’IES Alcalans. En el cas d’Aldaia, s’ampliarà l’IES Salvador Gadea i es realitzaran diverses actuacions de millora en la resta de centres del municipi. Pel que fa a La Pobla Llarga, es valorarà si s’amplia o si es construeix de nou el CEIP Sanchis Guarner. Finalment, a Albaida es duran a terme l’ampliació del CEIP Elies Tormo i diverses actuacions de millora al CEIP Covalta i a l’IES Segrelles.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here