Alaquàs neteja i desinfecta el municipi amb el tractor polveritzador

0
184
Limpieza en Alquàs

El tractor polveritzador propietat del veí Juan Pérez per donar continuïtat als treballs intensius de desinfecció dels carrers del municipi.

Aquesta acció que començava anit i que està coordinada per l’Ajuntament d’Alaquàs i la Policia Local del municipi es prolongarà durant les properes setmanes, i de forma progressiva, per arribar a tots els punts i carrers del poble.

El consistori vol agrair als agricultors i agricultores del municipi que s’han posat en contacte per oferir-se i coordinar noves accions per tallar l’expansió del virus.

Important: Novament, aquestes actuacions seran comunicades a través dels diferents mitjans de comunicació i xarxes amb que compta l’Ajuntament. Pots mantindre’t informat i informada a través del canal de WhatsApp. Següeix els següents passos per donar-te d’alta:

Agrega el número de telèfon 661515448 en l’agenda de contactes del teu telèfon mòbil i envia un missatge de WhatsApp a aquest número indicant ALTA ALAQUÀS. A continuació, les persones que s’hagen donat d’alta rebran el missatge de benvinguda. Per a donar-se de baixa del servei de deure enviar el missatge BAIXA ALAQUÀS.

#JoEmQuedeACasa
#YoMeQuedoEnCasa
#AlaquàsUnidaContraCovid19
@SomAlaquàs

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here