L’Ajuntament de Xàtiva llança un pla d’ajudes per al comerç

0
1214
Imatge d'una reunó de Miquel Lorente amb comerciants de Xàtiva

Les línies impulsades per Xàtiva van de les ajudes al lloguer i a la rehabilitació de façanes passant per la subvenció d’associacions comercials

L’Ajuntament de Xàtiva ha llançat un pla d’ajudes per al comerç dins del programa ‘Carrers del Mercat II’. Es tracta d’una sèrie de subvencions que abasten quatre línies d’actuació: ajudes al lloguer de locals comercials i naus industrials; ajudes per a la rehabilitació de façanes, millores de les condicions d’accessibilitat i modernització dels locals comercials; ajudes per a l’impuls d’empreses creades en els últims dos anys i una línia de subvenció per a les associacions comercials de la ciutat.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente, explica la finalitat d’aquest pla: “des de l’Ajuntament, volem donar el màxim suport i acompanyament a totes aquelles persones que estan impulsant l’activitat econòmica a la ciutat. Per aquest motiu, la segona fase de Carrers del Mercat es fonamenten en línies d’ajuda que pretenen ajudar al lloguer, a les joves empreses, a la modernització de locals comercials i consolidar i cohesionar l’associacionisme comercial a Xàtiva”.

El regidor aposta per la formació del comerç, per l’ajuda mitjançant línies de subvenció i “per l’acció estratègica encaminada a aconseguir una proposta comercial capdavantera en l’àmbit de les Comarques Centrals”, afirma Lorente.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here