L’Ajuntament de Xàtiva introdueix un cotxe híbrid per ampliar el parc mòbil de la Policia Local

0
698
La regidora de Policia ha presentat els nous vehicles de Xàtiva

La Policia de Xàtiva també incorporarà 3 motos noves, i es comptarà així amb un total de 5 cotxes patrulla i 10 motos

Aquest matí, la regidora de Seguretat Ciutadana, Mariola Sanchis ha presentat els nous vehicles adquirits per l’Ajuntament per tal de reforçar la flota de la Policia Local de Xàtiva. Es tracta d’un nou cotxe patrulla i de tres maxi scooters, una d’elles destinada a Protecció Civil. Aquests vehicles se sumen als 4 cotxes i 7 motocicletes de què disposava fins el moment la flota de la policia municipal.

Durant l’acte de presentació, la regidora Sanchis ha destacat que “l’adquisició d’aquests vehicles és fonamental per cobrir les necessitats de la Policia Local de manera que els seus efectius estiguen perfectament dotats”. Segons la regidora, “amb la incorporació d’aquestes unitats milloraran les tasques de control i de seguretat ciutadana, així com la regulació del trànsit que desenvolupen els agents en el seu servei diari, sobretot tenint en compte l’extensió del terme municipal de Xàtiva”.

El nou cotxe patrulla és un Toyota Prius 1.8 Hybrid. L’Ajuntament ha adquirit aquest vehicle mitjançant la modalitat d’arrendament financer (renting). Sanchis ha explicat que “hem optat per aquest vehicle híbrid perquè destaca en sostenibilitat i fiabilitat i a més suposa reduir les emissions i el consum de gasolina”. Pel que fa a les noves motos, es tracta de mega scooters de la marca Kymco. Els dos que aniran a la policia són de 300 cc, mentre que la moto per a Protecció Civil és de 125cc.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here