L’Ajuntament de Xàtiva se suma a les celebracions del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI


0
1480
Imatge de la bandera LGTBI penjada a l'Ajuntament de Xàtiva

Entre els actes hi ha la penjada de la bandera LGTBI a l’ajuntament de Xàtiva i la pintada d’un mural amb esta temàtica de llibertat

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ, des de la Regidoria de Joventut i la Regidoria d’Igualtat, i Consell de la Joventut de Xàtiva s’han programat diverses activitats per commemorar aquesta jornada «i donar-li visibilitat a totes les persones sense importar la seua orientació sexual», expliquen des del consistori.

Els actes han començat este dimarts amb la penjada a la façana de l’Ajuntament de Xàtiva de la bandera LGTBIQ i la lectura de manifestos donant suport a aquest col·lectiu.

El dimecres dia 28, a les 18h, es pintarà el mural guanyador del Concurs que es va realitzar des de la Regidoria de Joventut amb temàtica LGTBIQ i un banquet amb els colors de l’Arc de Sant Martí al Patí de la Casa de la Joventut. En acabar, més o menys a les 21h, realitzarem un sopar de sota braç. Per concloure i amenitzar la nit, la cantautora Alicia Ramos, coneguda icona LGTBIQ, farà una actuació al mateix pati de la Casa de la Joventut.

Totes aquestes activitats són gratuïtes i estan obertes a la teua participació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here