L’Ajuntament de Xàtiva oferirà activitats als xiquets en cap de setmana i festius per facilitar la conciliació familiar durant l’estiu

  0
  863
  Ajuntament de Xàtiva.

  El programa està destinat a xiquetes i xiquets de 3 a 14 anys amb activitats i tallers entre juny i agost

  L’Ajuntament de Xàtiva ha posat en marxa el Programa ‘Xàtiva Corresponsable’ per al suport a la conciliació familiar a través d’activitats i tallers gràcies a una subvenció directa de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

  El Pla Corresponsable està impulsat pel Ministeri d’Igualtat a través de la Secretaria de l’Estat d’Igualtat i contra la violència de gènere com una nova política pública per a iniciar el camí cap a la garantia de les cures com un dret des de l’òptica de la igualtat entres homes i dones, al marge de les condicions laborals de les persones beneficiàries.

  ‘Xàtiva Corresponsable’ té com a objecte generar recursos per a la millora de la conciliació de la vida personal, familiar i laboral de les famílies amb menors en edats compreses entre els 3 i els 14 anys a Xàtiva. El servei es prestarà als centres corresponsables els dies no lectius (caps de setmana i festius), des del 4 de juny i fins al 28 d’agost de 2022 en horari de 9 a 14 hores, amb possibilitat d’horari especial de 8 a 15 hores.

  Els centres en els quals es desenvoluparan activitats socioeducatives per atendre als menors són: Taquígraf Martí i Attilio Bruschetti (de 3 a 9 anys); i d’altra banda Centre Cultural CCX, aula poliesportiu Les Pereres i Centre Juvenil JOC (de 10 a 14 anys). La disponibilitat dels centres serà en funció de les sol·licituds.

  Les sol·licituds es poden anar presentant al llarg de tot el període en el qual es presta el servei amb una antelació màxima d’una setmana per a la data sol·licitada. Aquestes sol·licituds es podran presentar a través del correu electrònic de la Casa de les Dones (casadelesdones@xativa.es) o bé de manera presencial en horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres. Les persones admeses seran notificades telefònicament cada setmana.

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí