L’Ajuntament de Sagunt obté un superàvit provisional de quasi 3 milions en 2016

0
1559
Pepe Gil, regidor d'Hisenda de Sagunt

Des de l’equip de govern de Sagunt es preveu invertir este superàvit en inversions financerament sostenibles i crear ocupació.

L’Ajuntament de Sagunt ha presentat un superàvit provisional de 2.899.401 euros durant l’exercici 2016, a espera de que la SAG i el Consell Agrari presenten les seues dades. Des de l’equip de govern es destaca que l’import s’ha obtingut «sense deixar d’atendre els compromisos de projectes, obres i altres acords contemplats en els pressupostos de l’exercici anterior», tal com informa el regidor delegat d’Hisenda, Pepe Gil.

Del total del superàvit caldrà descomptar 357.000 euros destinats a cobrir factures de serveis i subministraments contractats amb empreses que, si bé pertanyen a l’exercici anterior, han sigut presentades enguany per les mateixes. Per este motiu és necessària l’aprovació del que es denomina administrativament reconeixement extrajudicial de crèdits.

El regidor d’Hisenda, Pepe Gil, ha destacat “la bona gestió que s’està fent des de l’Ajuntament de Sagunt, ja que tots els compromisos que teníem acordats s’han complit”. A més, ha explicat que el consistori “sí s’ajusta als criteris i polítiques de dèficit que vénen marcats. Som les administracions locals les que realment estem controlant la despesa, perquè l’Estat està incomplint sistemàticament els dèficits que es marca”.

Pel que fa a les previsions d’inversió del superàvit, a més de solucionar possibles deutes amb els bancs, es contempla destinar els diners a inversions financerament sostenibles. Des de la delegació d’Hisenda també aposten per una major ocupació, ja siga a través de plans d’inversió directament gestionats per l’Ajuntament o bé a través de licitació amb empreses.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí