L’Ajuntament de Sagunt habilita el pagament per internet de rebuts no domiciliats

0
684
Enric Ariño, regidor d'Hisenda de Sagunt

La Seu electrònica de la pàgina web de l’Ajuntament oferix la possibilitat de pagament amb certificat digital o sense

L’Ajuntament de Sagunt habilita el pagament de rebuts no domiciliats. A partir d’este dimecres els usuaris de la pàgina web de l’Ajuntament, en l’apartat de Seu electrònica i el Portal del contribuent, podran abonar impostos o taxes d’una manera més senzilla.

El regidor d’Hisenda, Enric Ariño, informa a la ciutadania “d’un nou servei que oferim des de l’Ajuntament de Sagunt en l’àrea econòmica on al contribuent li facilitem, a través de noves plataformes, la possibilitat de pagar qualsevol rebut que li arribe. Els que ja estan domiciliats ja tenen el seu tràmit, però si han de pagar una nova taxa o els arriba una notificació ara ja no és necessari anar a una entitat bancària. Ara poden entrar al Portal del contribuent dins de la Seu electrònica de la web i amb certificació digital o sense ella indicant el DNI pots pagar qualsevol rebut amb esta plataforma”.

Si l’usuari no posseix certificat digital també pot utilitzar d’este nou mètode, ja que marcant la casella ‘Sense certificat’, introduint el DNI i el nombre de referència del rebut s’accedix a la plataforma per al pagament mitjançant targeta de dèbit o crèdit. En cas d’estar en possessió del certificat o signatura digital, el procediment consistix a inserir el DNI electrònic mitjançant un lector o introduir les dades del certificat digital en el navegador que s’estiga utilitzant.

Ariño destaca que amb este mètode “evitem haver d’anar als bancs, estar subjectes als dies establits pels bancs per a estos abonaments o fer cues. D’esta manera allò que fem és facilitar a la ciutadania que puga transferir els diners que ha de pagar a l’Ajuntament d’una forma més àgil i ràpida”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here