L’Ajuntament de Sagunt es presentarà com acusació si es confirma el cas de corrupció de la gestió de l’aigua

0
1614
Quico Fernández i Roser Maestro

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha convocat una reunió d’urgència de la Junta de Portaveus per tractar el cas que ha afectat la gestió de l’aigua de la ciutat

La delegada d’Aigües de Sagunt, Roser Maestro (EUPV), ha anunciat que l’ajuntament es personarà en el procés que investiga el presumpte cas de corrupció en la gestió de l’aigua de la ciutat durant l’època del PP, en cas de confirmar-se les acusacions. Maestro ha afirmat que «en cas de provar-se certes per part de l’àmbit judicial, suposaran la nostra aposta més ferma per personar-nos en el procés, i per descomptat, per oficiar un expedient d’interpretació dels Plecs de l’Adjudicació de l’Aigua fins a les últimes conseqüències”.

La responsable municipal ha manifestat que «es tracta, suposadament, d’una investigació sobre una sèrie de delictes de naturalesa econòmica que afecten greument la imatge de tota gestió pública, creant una espècie de paraigua que sembla generalitzar-se entre la població», per la qual cosa ha volgut manifestar «el nostre més absolut rebuig a estes menyspreables conductes».

D’una altra banda Maestro ha anunciat que la delegació d’Aigües col·laborarà amb la investigació policial i judicial, “apostant per depurar absolutament i sense fissures totes les responsabilitats que es vegen implicades”. A més afegeix que «des del primer moment hem mantingut una postura taxativa i fiscalitzadora amb Aigües de Sagunt per part nostra i que es traslladarà a la Comissió especial de l’Aigua per al seu debat i presa de decisions, encara que des de la delegació apostarem per prendre tantes mesures com siguen necessàries per a esclarir l’assumpte”, ha sentenciat la regidora.

Per la seua banda l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández (Compromís) ha fet una reunió d’urgència de la Junta de Portaveus per tal de tractar l’assumpte. Fernández ha manifestat que «des de l’Ajuntament no tenim una comunicació oficial i, per tant, no sabem res dels detalls de l’operació, ni coneixem la causa, ni la identitat de les persones detingudes». No obstant també ha declarat que «lamentem els fets i demanem que s’aclarisquen al més prompte possible per a la bona imatge de la nostra ciutat. Esperem que tot es resolga de manera positiva per a totes les persones».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí