L’Ajuntament de la Font de la Figuera ajudarà a pagar fins el 40% del lloguer de vivenda per evitar la despoblació

0
521
Ajuntament de la Font de la Figuera.

L’empadronament és condició obligatòria i es prioritzara als menors de 35 anys amb fills menors de 18 anys al seu càrrec

L’Ajuntament de la Font ha anunciat una segona edició de les seues ajudes per al lloguer d’habitatge, una iniciativa impulsada fonamentalment per evitar el despoblament de la localitat.

Segons s’informa des del consistori les ajudes estan pensades especialment per a les i els joves, amb l’objectiu de consolidar-se i establir-se al propi municipi, i el requisit més destacable és que han d’estar empadronats a la població.

En aquest sentit, es puntuaran especialment criteris com que el sol·licitant siga menor de 35 anys, que tinga fills menors de 18 anys, també aquelles famílies monoparentals i nombroses que la sol·liciten, les persones amb diversitat funcional, aquelles amb risc d’exclusió social i les dones víctimes de violència de gènere.

Des de l’Ajuntament, el Govern Municipal ha detectat la necessitat d’emancipació de moltes persones que, amb aquesta iniciativa, ‘animen a fer-la efectiva en la població i aprofitar-se de tots els seus avantatges’.

La quantia de l’ajuda serà de fins al 40% de la renda anual que s’haja de satisfer pel lloguer de l’habitatge habitual i permanent, amb un límit màxim de 1.000 euros anuals per habitatge.

La fi de termini per optar a aquests ajudes serà el 10 de juny de 2019. Les persones interessades poden consultar tota la informació relativa a aquesta convocatòria al web municipal www.lafontdelafiguera.net o acudint a l’oficina de l’AODL de l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here