Ajuntament d’Ontinyent i Generalitat estudien possibles emplaçaments per a la ubicació dels nous recursos socials del ‘Pla Convivint’

0
1538
Imatge de la visita institucional a Ontinyent.

L’Alcalde acompanya el Director General d’Infrastructures Socials a diferents espais ubicats als barris de Sant Josep i Sant Rafel

L’Ajuntament d’Ontinyent i la Generalitat Valenciana estan estudiant possibles emplaçaments per a la ubicació dels nous recursos socials del ‘Pla Convivint’ a la ciutat. L’Alcalde, Jorge Rodríguez, acompanyava aquest dimecres al Director General d’Infrastructures Socials, Enric Juan, en una visita per diferents espais ubicats als barris de Sant Josep i Sant Rafel, a la qual també participaven diversos tècnics municipals i autonòmics.

Cal recordar la posada en marxa d’aquest pla a Ontinyent ja va ser objecte el passat mes de març d’una reunió a València en la que Jorge Rodríguez acordava l’inici dels treballs amb la vicepresidenta del Consell i consellera de Polítiques Socials, Mónica Oltra, un encontre al qual també va participar Enric Juan, i on es tractaven alguns detalls d’aquest pla que té com a horitzó final l’any 2025.

En aquest sentit, el Pla Convivint estableix la necessitat de construir a Ontinyent un Centre Especialitzat en Malaltia Mental (CEEM) amb 40 places, un Centre de Rehabilitació i Integració Social (CRIS) de malalts mentals crònics de 70 places. A més, es preveu la creació d’un centre de dia de Suport Convivencial i Educatiu per a la infància i adolescència; a més d’una ampliació d’espais per al programa El Rogle, que acull Ontinyent des de fa anys.

Jorge Rodríguez agraïa la visita del Director General “i la magnífica predisposició que ja ens mostrava la vicepresidenta per fer realitat estos nous recursos sanitaris que milloraran el benestar social a la ciutat”. Per la seua banda, Enric Juan també agraïa “la bona predisposició de l’Ajuntament per oferir espais i participar en la implantació d’estos nous recursos socials d’atenció per a Ontinyent i la comarca”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí