L’Ajuntament de Carlet facilita l’ampliació de les terrasses dels bars amb la nova fase de desconfinament

0
2849
Terrassa d'un bar de Carlet.

Els propietaris de bars i cafeteries que vulguen ampliar les seues terrasses hauran de sol·licitar-ho per registre d’entrada i es tramitarà de manera urgent

Les terrasses en via pública dels bars, restaurants, cafeteries de Carlet podran incrementar la superfície ocupada per a compensar les limitacions d’aforament que imposa la fase 1 del desconfinament.

L’Ajuntament estudiarà les peticions cas per cas i les autoritzarà si no hi ha cap informe contrari. Les autoritzacions, que tindran una tramitació tan ràpida com siga possible, estaran condicionades al fet que no s’obstruïsca la circulació, que no es limiten els accessos privats i que no s’impedisca el trànsit segur de vianants.

La mesura s’aplicarà a aquells establiments de restauració que tinguen tramitada l’any passat l’ocupació de via pública amb taules i cadires i que enguany no pagaran esta taxa tal com va aprovar l’Ajuntament per a minimitzar les pèrdues que estos establiments han tingut durant els més de dos mesos d’estat d’alarma.

En esta fase 1, es permet la reobertura de terrasses amb un aforament màxim del 50% i respectant la distància de seguretat entre taules. Amb la possibilitat d’ampliació de terrasses, l’Ajuntament de Carlet, tal com explica l’alcaldessa Maria Josep Ortega, «pretén compensar este tipus d’establiments, molt castigats durant l’estat d’alarma, perquè puguen donar servei a un major nombre de clients, compensant així les limitacions d’aforament per metre quadrat i l’obligació de mantindre tancades les zones de menjador interiors i les barres».

Els propietaris de bars i cafeteries que vulguen ampliar les seues terrasses hauran de sol·licitar-ho per registre d’entrada i es tramitarà de manera urgent la possibilitat d’ampliació de manera individual.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí