L’Ajuntament d’Alzira recupera la gestió pública de les escoletes infantils

0
918
Imatge dels responsables municipals amb les treballadores de les escoletes d'Alzira

Segons el consistori esta recuperació suposarà un estalvi de 70.000 euros per a les arques municipals d’Alzira

El regidor de Funció Pública i Organització, Ivan Martínez, s’ha reunit amb les treballadores del servei de les escoletes municipals per informar-los de la municipalització del servei, ja que des de l’1 de març s’assumeix de nou la gestió del servei. A la reunió va assistir també l’Alcalde Diego Gómez, així com Fernando Pascual regidor de Serveis Públics.

El regidor responsable de l’àrea de Funció Pública ha declarat que: “Aquest és el quart servei que hem recuperat, tal i com ens havíem compromès, després d’Alzira Ràdio, les instal·lacions esportives municipals i la neteja d’edificis i instal·lacions municipals. En tots els serveis revertits hi ha hagut una millora d’ingressos per a l’Ajuntament, de les condicions laborals per als treballadors i treballadores i de la satisfacció de la ciutadania, en general”. A més a més, afegeix Martínez, “va a suposar per a les arques municipals un estalvi de més del 70.000 eruos”.

Amb el quart rescat 70 treballadors i treballadores passen a ser municipals, dels quals 18 són de les escoletes. Des de la regidoria s’informa que es té previst obrir una borsa de treball per a cobrir les possibles baixes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here