L’Ajuntament d’Alzira obri el termini d’inscripció del programa ‘la Dipu et Beca’

0
896
Els estudiants universitaris i d'FP d'Alzira poden demanar esta veca

L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, s’ha adherit a aquest programa que tindrà 34 beques destinades a estudiants universitaris o de Formació Professional

Un total de 34 beques es concediran a travbés de l’Ajuntament d’Alzira per a ‘la Dipu et Beca’, programa de la Diputació de València amb el que es pretén formar els estudiants per completar la seua formació i fer-ho des de la institució pública més pròxima a la ciutadania com són els ajuntaments.

L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, s’ha adherit a aquest programa amb la finalitat de que estudiants universitaris o de Formació Professional, majors de 18 anys, realitzen pràctiques formatives en els distints departaments municipals i s’han concedit per part de Diputació 34 beques, amb un període de duració de dos mesos, des de l’1 de juliol.

Segons Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: “des de l’Ajuntament s’ha realitzat un projecte en cadascun dels departaments per a la realització de la beca, a més s’han incorporat titulacions que la ciutadania demandava que foren incloses en les convocatòries. Volem agrair l’esforç de totes i tots per donar noves oportunitats als nostres joves.”

Des de dimarts es poden consultar les bases i queda obert el termini de presentació de sol·licituds des del 6 de juny fins al 12 de juny de 2017. Es poden consultar les especialitats formatives ofertes i presentar les sol·licituds en els següents enllaços, inserits en la web municipal: http://www.idea-alzira.com/ladiputebeca

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here