L’Ajuntament d’ Alzira sol·licita la contractació de 10 joves desocupats al Servef

0
1158
Les contractacions a Alzira es faran per un any

Alzira ha demanat una subvenció a la Conselleria d’Economia de 164.064,96 euros per a la contractació dels joves durant un any

Per mitjà de la regidoria de Desenvolupament Econòmic i Treball de l’Ajuntament d’ Alzira i IDEA s’ha sol·licitat a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball una subvenció de 164.064,96 euros per a la contractació de 10 joves desocupats durant un any.

La Generalitat acaba d’aprovar les bases reguladores del programa d’incentius a la contractació de persones joves per entitats locals. Aquestes ajudes tenen l’objectiu de facilitar la contractació, a jornada completa, per mitjà de subvencions, sota la modalitat del contracte en pràctiques.

L’Ajuntament d’Alzira ha sol·licitat aquestes subvencions amb un import total de 164.064,96 euros, fins el màxim període comprés (durant un any) a 10 persones joves desocupades entre 16 i 30 anys, que deuran comptar amb una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l’ocupació o del sistema educatiu, que figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit territorial valencià i inscrits al Servef.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí