L’Ajuntament d’Alzira amplia el servei de recollida de cartó comercial a tot el nucli urbà

0
1233
La recollida de cartó s'amplia a tot el nucli urbà d'Alzira

Per sol·licitar l’arreplegada de cartó comercial, al seu comerç, ha d’omplir un formulari amb les dades corresponents o cridar a l’Oficina d’Atenció del Servei de Neteja Viària

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística d’Alzira s’ha posat en marxa una campanya informativa, visitant tots els comerços de la ciutat, per tal d’explicar el servei gratuït de recollida de cartó comercial.

Cal recordar que este servei, fins ara, només donava cobertura a una xicoteta part de la ciutat, però a partir d’este dilluns serà operatiu en tot el nucli urbà d’Alzira, per a tots aquells comerços que vulguen fer us d’este servei. Per sol·licitar l’arreplegada de cartó comercial, al seu comerç, ha d’omplir un formulari amb les dades corresponents o cridar a l’Oficina d’Atenció del Servei de Neteja Viària i Recollida de RSU: 96.241.74.54, on també podran informar de com col·laborar correctament a l’hora de la recollida del cartó.

Segons Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, “la decisió d’ampliar este servei no és una altra que facilitar al xicotet i mitjà comerç d’Alzira el tractament correcte del cartó d’embalatge que es genera al seu negoci, i al mateix temps alliberar els contenidors blaus de la via pública.

”Esta mesura també pretén millorar la imatge de la nostra ciutat, mantenint-la al més neta possible, amb les campanyes que contínuament posem en marxa des d’esta regidoria”.

El servei gratuït de recollida de cartó comercial serà de dilluns a dissabte a partir de les 14h. Els propietaris hauran de deixar el cartó a la porta del seu comerç, en tancar a migdia o a partir de l’hora establida.

També es posa a disposició dels comerços un servei d’arreplegada especial de cartó, quan les dimensions o la quantitat de cartó siguen més grans de l’habitual. En este cas es demanaria l’arreplegada cridant al telèfon de FCC: 96.241.74.54

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here