L’Ajuntament d’Alzira concedeix 30 noves beques per a cursos i targetes professionals

0
1213
Ajuntament d'Alzira

Les beques tenen com a objectiu finançar cursos d’Aula Mentor i d’altres específics relacionats amb les targetes i carnets professionals que permeten accedir a un lloc de treball

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, IDEA, concedirà 30 beques dins del ‘Viatge a l’Empleabilitat’.

Les beques tenen com a objectiu, per una banda, el finançament de cursos d’Aula Mentor (més de 150 cursos a la carta), i per altra, aniran destinades al finançament d’aquells cursos específics relacionats amb les targetes i carnets professionals que permeten accedir a un lloc de treball: Manipulació d’Aliments, prevenció de Riscos en el sector de la Construcció per a obtindre la TPC i Operador de carretons elevadors.

Segons Ivan Martínez, regidor de l’àrea: «des de la Regidoria estem realitzant un veritable esforç per continuar i augmentar les opcions per a les persones aturades i amb risc d’exclusió social. Des de l’Equip de Govern continuem fermament compromesos en aquesta important tasca».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here