L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins liquida 2017 amb un superàvit d’1 milió d’euros

0
2773
Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins.

Roberto Granero, regidor d’Hisenda, assegura que son uns resultats molt positius per al municipi “tenint en compte tots els compromisos de pagaments realitzats”

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha liquidat l’exercici 2017 amb un superavit d’1.187.262 euros complint, d’esta manera, l’objectiu d’estabilitat pressupostària. Una xifra positiva, a la que se suma el remanent de tresoreria que, en este exercici, acedendix a 741.687 euros i que l’Ajuntament té previst destinar a inversions sostenibles i a amortització anticipada de deute. Un deute que hui per hui s’instala en un 50’19% molt per davall del 110% que marca la llei com a màxim.

No obstant, malgrat haver aconseguit majors ingressos, la despesa ha superat en un 8% les despeses permeses pel Ministeri d’Hisenda per la qual cosa l’ajuntament realitzarà un pla econòmic financer consistent en mesures totalment assumibles.

En este sentit, Roberto Granero, regidor d’Hisenda, ha explicat, una vegada feta la liquidació, que es tracten d’uns resultats molt positius per al municipi, sobretot, “tenint en compte tots els compromisos de pagaments realitzats”, entre els que destaquen: el deute amb la Diputació de València que ens ha suposat 196.926 euros en esta legislatura d’un total de 1’6MM d’euros, així com el pagament de 865.652 euros, de la sentència d’expropiació que condemna a l’Ajuntament a 3,4 MM d’euros més interessos” juntament amb “el pagament als bancs, tant en quotes ordinàries com amortitzacions extraordinàries, que han suposat en estos tres anys, 985.798 euros”.

Per la seua part l’alcalde, Pepe Garrigós, ha destacat que el superàvit obtingut “ens permetrà reduir d’una forma molt important l’endeutament bancari i a més a més també suposarà una forta inversió en el nostre poble”. També ha afegit que està situació “és possible gràcies a les mesures correctores que van posar des del primer any de legislatura i que han suposat una millor fiscalització, un augment de l’eficiència d’ingressos i una millor gestió de l’administració”. Així com “les despeses per justícia social davant tots els ciutadans ja que el PP no tenia estes costums”, ha conclòs Garrigós.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L’Ajuntament de Xàtiva aprova el Programa de Polítiques Inclusives 2020 on s’invertiran més de 166.000 €

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here