Aigües de Sagunt reprén les obres paralitzades per la crisi del Coronavirus

0
813

Per a la intervenció en alguns dels carrers, s’està valorant juntament amb Policia Local com actuar per a procedir a la retirada de vehicles a causa del confinament de la població

Aigües de Sagunt reprén les obres paralitzades pel Coronavirus. A causa de la situació d’alarma per la COVID-19, es van detindre els treballs i des d’ahir es van reactivar les inversions que estaven en execució i es posen en marxa algunes altres obres que ja estaven adjudicades.

El regidor delegat d’Aigües, Pepe Gil, ha recordat que el 18 de març, a conseqüència del decret d’alarma per la COVID-19 i el Pla de Contingència elaborat per Aigües de Sagunt es van paralitzar les obres que en eixe moment estava realitzant l’empresa mixta. «Des d’eixe moment els serveis han estat visitant les obres per a adequar les proteccions i garantir la seguretat d’estes. Una vegada alçat parcialment el confinament s’ha decidit continuar les obres paralitzades i començar altres que estava previst iniciar-les fa unes setmanes, però sempre respectant totes les mesures de seguretat recomanades salvaguardant en tot moment la salut dels treballadors», ha assegurat Gil.

En concret, es tracta de les obres del carrer Espronceda, que es van reprendre ahir per a acabar la fase 1 durant tres setmanes; les obres del carrer Piuló, que es reprendran demà i tindran una duració de dos setmanes de treball; ahir es va procedir a l’aixecament topogràfic de la xarxa de sanejament; al carrer Vell del Castell les obres s’iniciaran entre el 27 i el 29 d’abril i tindran un termini d’execució de 3 setmanes i per a les actuacions al carrer Barcelona s’està treballant per a fixar l’inici de les obres.

Des d’Aigües de Sagunt asseguren que, tant per a les obres del carrer Barcelona com per a la segona fase del carrer Espronceda, és possible que no puguen escometre de moment les obres, ja que és necessari un pla d’actuació amb el departament de Trànsit de Policia Local per a procedir a la retirada de vehicles de la zona afectada per les obres. «L’inici de les obres pot veure’s afectat pels vehicles aparcats en alguns carrers on pot ser complicat que la ciutadania confinada puga veure els senyals indicadors», ha indicat el regidor delegat. Per este motiu, Aigües de Sagunt ha indicat que esperaran indicacions de Policia Local per a aplicar una possible solució. Al carrer Piuló i el carrer Vell del Castell, per contra, no es donarà esta situació. Finalment, Gil espera «tornar prompte al nivell d’inversions per a executar el màxim d’estes, d’esta manera garantim també el treball de treballadors del sector».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here