Aigües de Sagunt inverteix 302.500 euros a renovar les xarxes de sanejament i d’aigua potable del carrer Mestre Palanca

0
2161
Les obres han començat aquest dilluns.

Les obres, que inclouen la reurbanització del carrer, es realitzaran en dos fases

Este dilluns han començat les obres de renovació de les xarxes de sanejament i d’aigua potable del carrer Mestre Palanca de Sagunt, que a més inclouen la reurbanització del carrer. En concret, han començat les obres de la primera fase que va des del carrer dels Horts fins al carrer Caruana. Aigües de Sagunt invertirà 302.500 euros (IVA inclòs) a renovar tant les xarxes com les escomeses a tots els habitatges.

Esta intervenció està motivada principalment per la insuficient capacitat hidràulica del col·lector que després del pas dels anys presenta diferents problemes. A més, s’aprofita l’ocasió per a renovar la xarxa d’aigua potable. També s’ha previst la renovació completa de la calçada i les voreres, a causa de la gran quantitat de rases que s’hauran d’obrir per al col·lector d’aigües residuals i per a l’aigua potable, així com les escomeses de totes les vivendes. En concret, es pretén realitzar una plataforma uniforme d’aglomerat asfàltic d’uns 3 metres d’ample per als vehicles i voreres de 0,80 metres i 1 metre d’ample per a cada lateral del carrer.

El delegat de Manteniment i Aigües de l’Ajuntament de Sagunt, Pepe Gil, ha demanat paciència al veïnat: «Durant els mesos que duren les obres, que intentarem que siguen els menys, hi haurà molèsties per als veïns, però es garantirà la seguretat dels vianants i actuarem per trams per a minimitzar les molèsties». A més ha afegit que «renovarem totes les escomeses d’aigua i clavegueram a totes ls vivendes del carrer i també renovarem el paviment i les voreres, que tindran una altura de 1,5 o 2 centímetres, de manera que es puga considerar com un carrer de plataforma única, però evidentment, estarà diferenciat el paviment de la calçada de les voreres».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí