Aielo de Malferit signa un crèdit de 150.000 € al 0% amb Caixa Ontinyent per ajornar impostos i taxes municipals

0
610
Ajuntament d'Aielo de Malferit.

L’import acordat per Aielo de Malferit i l’entitat bancària podrà ser retornat pel consistori fins al 31 de desembre de 2020

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha signat un crèdit amb Caixa Ontinyent per a atendre els desajustos de tresoreria que puguen donar-se per l’ajornament del pagament d’impostos i taxes a conseqüència de la crisi sanitària del Covid-19.

El préstec signat ascendeix a 150.000 euros, concedits al 0% d’interés i sense cap tipus de comissió, i podrà ser retornat pel consistori fins al 31 de desembre de 2020.

Aquesta actuació s’emmarca en la línia oferida als ajuntaments de les comarques centrals per a per a atendre pagaments i facilitar l’ajornament del cobrament d’impostos municipals o altres necessitats similars.

Durant el període de l’alerta sanitària del coronavirus l’Ajuntament d’Aielo de malferit ha aprovat l’ajornament del període voluntari per al pagament de la taxa de fem, la suspensió en el cobrament de les taxes trimestrals i mensuals de diferents serveis que presta l’Ajuntament, així com el no cobrament del mes de març d’estes taxes, la modificació del calendari fiscal de l’exercici 2020, ajornant el pagament voluntari de l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM) i la taxa del cementeri, i el no abonament de la taxa per ocupació de terrenys d’ús públic amb taules i cadires. Estes mesures suposen per a l’Ajuntament deixar d’ingressar per una sèria d’activitats i ajornar els ingressos per altres mentre es generen despeses.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here