Aielo de Malferit retrà homenatge a Nino Bravo en el 75 aniversari del seu naixement

0
1062
Nino Bravo

El concert ‘Nino Bravo In memoriam’ farà que les cançons més conegudes del cantant tornen a sonar al seu poble natal

Aielo de Malferit celebrarà aquest dissabte 3 d’agost a qui ha sigut el seu veí més reconegut, Nino Bravo, tot just el dia que el malaurat cantant hauria complit 75 anys.

Per celebrar l’esdeveniment les portes del museu Nino Bravo estaran obertes de 18 a 21h perquè qui ho desitge puga visitar-lo i faça un recorregut per la vida i obra del cantant, segons l’organització de l’homenatge.

La filla de Nino Bravo Eva Ferri, al costat de la Unió Musical d’Aielo (UMA) i el seu director Miguel Ángel Grau, i al guanyador de Telecinco del concurs ‘Jo sóc Nino Bravo’, Felipe Garpe, acompanyat de les veus de Sheila García i Ramón Luis, oferiran el concert ‘Nino Bravo In memoriam’ en el Passeig de l’Eixample, a les deu i mitja de la nit.

Es tracta d’un espectacle on les cançons més conegudes del cantant tornaran a sonar al seu poble natal al costat de la projecció d’imatges de la seua vida personal i professional, i amb la presència de la família del cantant.

«Per a mi és molt emocionant poder cantar al poble natal del meu pare el dia del seu 75 aniversari a la seua casa, al costat del museu amb les seues coses, la seua família, que és la nostra, on hem passat la meua germana i jo la nostra infància», segons Eva Ferri.

L’alcalde, Juan Rafael Espí, ha comentat que vint-i-un anys després de l’homenatge ’25 anys sense tu’, i a petició de la família, es tornarà a realitzar aquest espectacle «únic i emotiu» en el Passeig de l’Eixample.

«Esperem que el festival, al costat de la jornada de portes obertes del museu i els atractius de la nostra localitat, atraguen un gran nombre de visitants que acudisquen a gaudir de les nostres festes i les nostres gents», ha conclòs.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí