Aielo de Malferit posa en marxa la segona campanya de promoció del comerç local

0
508
Comerç Aielo
Es rifaran 3 premis de 100 euros entre els clients d'Aielo

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit impulsarà durant estes festes de Nadal i Reis la II Campanya de Promoció del Comerç Local després de “l’èxit” obtingut en la primera edició desenvolupada en els passats meos de febrer i març en la que es van repartir un total de 32.000 butlletes en els establiments de la localitat.

Segons s’explica des del consistori en esta ocasió, “i atenent les peticions i suggeriments dels comerciants”, s’han augmentat els premis que es rifaran passant de 100 a 300 euros i a més a més s’ha reduït el temps de durada. Així la campanya es va iniciar el passat 18 de desembre i estarà en marxa fins el 9 de gener de 2010. En acabant este període hi haurà un sorteig de tres vals de compra per valor de 100 euros cadascun, acte que es farà al Saló de Plens el proper dia 16 de gener.

Des de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit també s’ha destacat que els vals de compra sols es podran utilitzar en tendes i comerços de la localitat “com una mesura més per a continuar ajudant i promocionant el teixit comercial del poble” s’ha indicat.

L’alcalde de la localitat, José Luis Juan Pinter, ha destacat “la boa acceptació que estan tenint entre els nostres comercials les mesures que l’ajuntament ha posat en marxa, campanyes, cursos de formació… per a la promoció i el suport dels comerços del poble”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here